Producten van Secrid

SECRID

 

Met de veranderende tijden op betaalgebied is er een groeiende noodzaak voor nieuwe accessoires. Briefgeld en muntgeld worden steeds meer verruild voor betaalpassen. Secrid heeft hier een prachtig antwoord op gevonden: de Secrid card-protectors en portemonnees. De designers achter Secrid weten te vertellen dat een reguliere, leren of stoffen, portomonnee eigenlijk helemaal niet geschikt is om je betaalpassen in te bewaren, die kunnen in deze portomonnees gebogen en beschadigd raken. Daarnaast kunnen bepaalde items, zoals een OV-chipkaart, ongewenst gescand worden door de lagen stof heen.

 

De Secrid bescherming

Secrid heeft accessoires ontwikkeld die juist geschikt zijn om jouw belangrijke items te bewaren en te beschermen. In de cardprotector van Secrid is gebruik gemaakt van alluminium, dat al je passen veilig houdt en beschermt tegen beschadigingen. Om het alluminium van deze kaarthouder heen is stijlvol leer gebruikt, in de vorm van een klein mapje met klep en drukknoop.

 

De Secrid collectie

Naast de klassieke beschermer van Secrid, waar zes pasjes in bewaard kunnen worden, heeft Secrid nog een uitgebreidere collectie. Zo heb je de Double Protector, waar twee keer zo veel pasjes in passen. Dan heb je de Miniwallet. Naast de originele pasjes in de cardprotector kan je in het omhulsel van de Miniwallet nog wat briefgeld, munten en visitekaartjes kwijt. De Slimwallet lijkt op de Miniwallet, maar is dunner en heeft geen klepje met drukknoop. Deze past mooi in een broek- of borstzak. Voor de echte big spender is er nog de Twin Wallet, deze bestaat eigenlijk uit twee Miniwallets.

 

Secrid producten vind je bij The Gallery Brandstore & Jo Jansen Herenmode

Dat heeft Secrid goed bekeken, de moderne portemonnee. Waarom zou je nog met een oud exemplaar rondlopen, waarbij je meerdere pasjes in één vakje moet passen en meten? Ga met de tijd mee én bescherm je waardevolle pasjes met de accessoires uit de stijlvolle Secrid serie. Je eigen Secrid cardprotector of portemonnee vind je bij The Gallery Brandstoreen Jo Jansen herenmode in de webshop, waar je op je gemak door de mooie selectie kan rondbladeren. Heb je jouw favoriete Secrid gevonden? Dan heb je deze binnen een paar muisklikken snel thuis besteld en zijn ook jouw pasjes goed beschermd en stijlvol verpakt.

 

Filters sluiten
 
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
SECRID MV BLACK
SECRID MV BLACK
€ 59,95 *
SECRID SV BLACK
SECRID SV BLACK
€ 59,95 *
SECRID MV brown
SECRID MV brown
€ 59,95 *
SECRID MV blue
SECRID MV blue
€ 59,95 *
SECRID SRa blue Titanium
SECRID SRa blue Titanium
€ 64,95 *
SECRID MO cognac brown
SECRID MO cognac brown
€ 59,95 *
SECRID SV grey black
SECRID SV grey black
€ 59,95 *
SECRID MC taupe camo
SECRID MC taupe camo
€ 64,95 *
Laatst bekeken