Producten van Pierre Cardin

Pierre Cardin

PIERRE CARDIN

 

Pierre Cardin is toch wel een van de meest bekende creatieve en filantropische Fransmannen van de afgelopen eeuw. Hij was modeontwerper, (meubel)designer, diplomaat en nog veel meer. Zijn missie met de modecollecties van Pierre Cardin was mode te creëren voor de jeugd, voor de jonge geesten. Alle ontwerpen van het merk reflecteren de gebeurtenissen uit het echte leven, vooral de kunstzinnige, sociale en wetenschappelijke hoogtepunten van de afgelopen vijftig jaar.

 

De creaties van Pierre Cardin

Pierre Cardin heeft elk seizoen een couture collectie, met uitgesproken en stijlvolle stukken. In zijn creaties zie je vaak zijn brede design achtergrond terug. Zo zie je grafische elementen en abstracte vormen in de lijnen en kleuren van de artikelen. Naast de couture collecties maakt Pierre Cardin ook gewone, ready-to-wear collecties. Deze zijn natuurlijk gemaakt met dezelfde passie en even inspiratievol. Het verschil is dat deze Pierre Cardin stukken toegankelijk en draagbaar zijn. Ze zijn te combineren in je dagelijkse leven, zonder aan stijl en flair te verliezen. In alle collecties van Pierre Cardin zie je de kennis en de inspiratie van al die jaren in de modewereld terug.

 

Voor de stijlbewuste man en vrouw

In de reguliere collectie heeft Pierre Cardin vooral zakelijke mode voor de man en de vrouw. Voor mannen zie je prachtige pakken met een mooie pasvorm en subtiele kleurnuances. Daarnaast is er een grote keuze aan bijpassende overhemden, overhemden met klassieke streep- of ruitmotieven. De outfit kan helemaal af gemaakt worden door Pierre Cardin Accessoires, als dassen, sokken, portemonnees en tassen. En voor de reislustige Pierre Cardin fan zijn er ook reistassen en -koffers. Voor vrouwen is de collectie kleiner, maar zeker niet minder mooi. Er zijn stijlvolle Pierre Cardin handtassen, portemonnees en ochtendjassen.

 

Jouw tijdloze Pierre Cardin items op Jo Jansen herenmode

Pierre Cardin is al meer dan vijftig jaar een gerenommeerde naam op modegebied. En zijn kleding is inmiddels over de hele wereld geliefd en te verkrijgen. En natuurlijk kan je deze mooie kleding ook via onze webshop in huis halen! Kijk maar eens op je gemak rond in onze collectie aan Pierre Cardin kleding. Kies je favoriet en laat hem gewoon thuis, aan de deur bezorgen.

 

Filters sluiten
 
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
PIERRE CARDIN jeans
PIERRE CARDIN jeans
Lyon tapered
€ 129,95 *
PIERRE CARDIN jeans
PIERRE CARDIN jeans
€ 129,95 *
PIERRE CARDIN jeans
PIERRE CARDIN jeans
Fit: Antibes 97% katoen 3% elastaan
€ 139,95 *
PIERRE CARDIN jeans
PIERRE CARDIN jeans
€ 139,95 *
Laatst bekeken