Producten van John-Miller

John-Miller

JOHN MILLER

 

Bij het mannenmodemerk John Miller vind je luxe en stijlvolle overhemden voor allerhande gelegenheden. Verschillende pasvormen van normaal tot slank vormen bij John Miller een optie, net als diverse boordtypen zoals de zogenaamde button down variant, die meer casual is, of bijvoorbeeld een puntige vlinderboord. Omdat John Miller zich specialiseert in het overhemd, kun je er zeker van zijn dat er altijd een perfect ontwerp voor je bij zit. Of je nu op zoek was naar een klassiek design, of een meer eigentijds shirtontwerp, bij John Miller zul je het gegarandeerd vinden.

 

 

Rijke historie

John Miller stamt van een familiebedrijf, dat al begon in 1949. Het bedrijf verkocht jarenlang shirts van andere merken, tot de winkelier genoeg kreeg van de vaak slechte kwaliteit van onder meer de overhemdboorden. Het shirtmerk John Miller werd daarom in 1989 gelanceerd, bedoeld voor het hogere segment. Vanzelfsprekend hoort hierbij een kwaliteitswaarborg, wat terug is te zien in de eigenzinnige maar ook tijdloze ontwerpen van het John Miller merk.

 

Productievoorwaarden van John Miller

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets wat bij het merk hoog wordt gewaardeerd, en daar handelt het herenmerk naar. De productie van een shirt van John Miller wordt dan ook standaard door het eigen productiebedrijf in Europa gedaan, waarmee toezicht op de arbeidsomstandigheden is gewaarborgd. Stoffen worden door ontwerpers van John Miller zelf uitgezocht bij Europese leveranciers, zodat ook dit eerlijk gebeurt. Tussen elk proces wordt het John Miller kledingstuk gecontroleerd op onvolkomenheden en losse draadjes, waardoor ieder stuk in optimale staat bij de klant terechtkomt.

 

John Miller bij Jo Jansen hernemode

Een item van John Miller aan je kledingkast toevoegen is goed nieuws voor iedereen: jij bent verzekerd van de prachtige snit van een hoogstaand kwaliteitsproduct dat lang meegaat, je omgeving mag je bewonderen en het product is ook nog eens duurzaam geproduceerd. Wil je nog meer uit je aankoop halen? Steun dan een lokale verkoper bij je John Miller aanschaf. Dit doe je door in de webshop van Jo Jansen herenmode bij het overhemdshirt van je keuze je lievelingswinkel aan te vinken. Op die manier maak je niet alleen jezelf, maar ook deze winkelhouder blij!

 

Filters sluiten
 
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Laatst bekeken