Producten van Goodpeople

Goodpeople

GOODPEOPLE

 

GoodPeople, een Nederlands modemerk met een vrolijke en positieve naam, waar je hart warm van wordt. En ook de kleding is heerlijk speels en creatief en bezorgt je een vrolijk gevoel bij het dragen. GoodPeople is een levendig, speels, zelfverzekerd, apart, edgy, zelfbewust en eerlijk merk met veel oog voor detail. De drager van GoodPeople houdt van het leven en van uitbundig leven. Hij leeft naar zijn hart en is niet bang om soms fouten te maken. Sterker nog: hij is net zo trots op zijn onvolmaaktheden als op zijn successen. En dit maakt hem tot de bijzondere GoodPeople persoon die hij is.

 

GoodPeople: grenzen verleggen

Reizen, verkennen van nieuwe paden en het verleggen van grenzen. Dat zijn allemaal waarden die belangrijk zijn en die terug te herkennen zijn in de collecties van GoodPeople. Maar dat betekent zeker niet dat GoodPeople alleen maar wild en rebels is, hij kent ook de regels en is geleerd en beleefd. Maar soms is het ook belangrijk om je vrij te voelen van de verwachtingen van de samenleving en je weer jongensachtig en kinderlijk te voelen. En juist daarvoor is GoodPeople kleding: vrolijke kleding die je een vrij gevoel geeft.

 

GoodPeople is geïnspireerd door het leven zelf

Bij GoodPeople vieren ze zowel de beproevingen als de vreugde van het leven, want het hoort er allemaal bij en maakt het leven compleet. Dit komt tot uiting in de mooie collecties van het merk GoodPeople, waarin verfijnde kwaliteit wordt afgewisseld met een bewuste imperfectie. Zo heb je bijvoorbeeld getailleerde en strakke overhemden en jasjes, maar ook zie je veel speelse details en afwerkingen in de kleding van GoodPeople. Altijd is het merk bezig om zijn eigen grenzen te verleggen en de mode te laten evolueren.

 

Het wolkenlogo van GoodPeople

De vrijheid van de geest wordt ook gesymboliseerd in het logo van GoodPeople: een wolk. Want met deze vrolijke en hippe kleding voel je je ook bovenop de wolken. Of het nou regent of niet, boven de wolken schijnt de zon. En jouw zonnige kleding haal je natuurlijk in de webshop van Jo Jansen herenmode. Wij hebben speciaal voor jou een mooie selectie gemaakt.

Filters sluiten
 
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
THE GOOD PEOPLE t-shirt
THE GOOD PEOPLE t-shirt
Een T-shirt met een relaxte pasvorm en zachte stof. De Ktee is gemaakt van 100% katoen en geproduceerd in Italië. Een echt key item uit de Spring/Summer '22 Collectie van The GoodPeople.
€ 99,95 *
THE GOOD PEOPLE trui
THE GOOD PEOPLE trui
€ 129,95 *
THE GOOD PEOPLE overhemd
THE GOOD PEOPLE overhemd
€ 129,95 *
THE GOOD PEOPLE trui
THE GOOD PEOPLE trui
€ 129,95 *
THE GOOD PEOPLE blake navy
THE GOOD PEOPLE broek
€ 169,95 *
Blake grey
THE GOOD PEOPLE broek
€ 169,95 *
Laatst bekeken