Producten van Artu Napoli

Artu Napoli

Artu Napoli

Begin 2000 besloten twee Brabantse ondernemers een nieuw kledingmerk op te richten. Daarbij wilden ze zich richten op pure, eenvoudige shirts met een Italiaanse stijl. Dit werd Artu Napoli. Het merk bestaat nu alweer tien jaar en hoewel de zaak de afgelopen jaren flink is gegroeid, blijft er een vleugje exclusiviteit rondom Artu Napoli heen hangen. De collectie wordt in slechts vier Artu Napoli winkels verkocht en in de betere herenzaken. Tel erbij op dat de shirts geheel in Italië geproduceerd worden en u snapt dat Artu Napoli mikt op kwaliteit en luxe.
 

Artu Napoli en haar oog voor detail

De Artu Napoli kleding reikt inmiddels verder dan alleen herenshirts. Ook voor jeans, truien, vesten en blazers bent u bij Artu Napoli aan het juiste adres. Uw hele outfit kan hier samengesteld worden. Kenmerkend zijn de zachte, egale pastelkleuren, waardoor de kleding bescheiden oogt. Artu Napoli laat zien dat ‘less’ inderdaad ‘more’ is: geen overdadige details, versieringen of drukke prints, maar eenvoud en discretie. De overhemden zijn allemaal netjes afgewerkt en hebben een klassieke uitstraling. Of u nu op zoek bent naar leren schoenen of een nieuwe blazer; het vakmanschap van Artu Napoli is duidelijk zichtbaar. En met een ruime keuze is er voor iedere ‘gentleman’ wat wils!

 

Artu Napoli verovert Holland

Eerst richtte Artu Napoli zich op de Belgische markt, maar nu zijn ze ook Nederland voor zich aan het winnen. De Nederlandse ontwerpen in combinatie met de Italiaanse stoffen zorgen ervoor dat er steeds meer vraag is naar shirts van Artu Napoli. Ze zijn stijlvol en eenvoudig, wat de echte Hollander altijd wel kan waarderen.

 

Artu Napoli online bestellen bij Jo Jansen

U kunt de exclusieve collectie van Artu Napoli nu ook zelf ervaren. Neem een kijkje in ons aanbod, vind het perfecte shirt van Artu Napoli online en bestel het gemakkelijk via de webshop. U hoeft er de deur niet eens meer voor uit; we leveren door heel Nederland. Als u vragen heeft, staan wij altijd voor u klaar. Houd de webstore goed in de gaten voor eventuele Artu Napoli Outlet. Komt u liever langs in onze fysieke winkel in Almelo? We zien u graag tegemoet en zullen u voorzien van het beste stijladvies!

Filters sluiten
 
van tot
3 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
3 van 2
Laatst bekeken